Overlijden

Ieder mens is bijzonder. Ieder overlijden is anders. Soms is het al langere tijd duidelijk dat u afscheid zal moeten nemen. In andere gevallen kunt u overvallen worden met het plotseling overlijden van uw dierbare. Na het overlijden van uw dierbare volgt een moeilijke en hectische periode waarin u veel keuzes moet maken. Ik wil u de steun bieden die u zo hard nodig heeft in deze emotionele tijd. Samen met u zorg ik ervoor dat het laatste afscheid van uw dierbare mooi en waardig zal zijn.

Overlijden melden

Wanneer iemand is overleden is het van belang dat u contact opneemt met de arts om het overlijden te melden. Nadat het overlijden officieel is vastgesteld door de arts, moet er veel geregeld worden voor de uitvaart van uw dierbare. Neem hierover contact op met mij. Samen kunnen we bespreken waar u graag hulp bij wil en wat u zelf zou willen doen. Uw persoonlijke wensen staan hierbij altijd centraal. Op de pagina Mijn diensten vindt u alle diensten die ik aanbied, zodat u een indruk heeft van wat er mogelijk is. Omdat ik niet met vaste pakketten werk, bent u verzekerd van een persoonlijke en op maat gemaakte dienstverlening.

Maroeschja
Wie ben ik

Wat moet er gebeuren?

Er zijn een aantal zaken die vrij snel na het overlijden van uw dierbare moeten gebeuren. Zo zal het overlijden doorgegeven moeten worden aan de gemeente waar het overlijden heeft plaatsgevonden, zodat er een akte van overlijden opgesteld kan worden. Ook dient u na te denken over de laatste verzorging van de overledene en de opbaring. Dit is slechts een kleine greep uit wat er allemaal moet gebeuren. Mijn doel is om u meer rust te geven door zoveel mogelijk van deze zaken voor u uit handen te nemen.

Zoals al eerder werd gesteld; ieder overlijden is anders. Dat geldt ook voor de voorbereidingen die er getroffen moeten worden. Om u beter te kunnen adviseren en begeleiden in deze emotionele tijd, kunt u telefonisch contact met mij opnemen. Dit kan 24/7, dus ook ’s nachts! Ik sta u graag persoonlijk bij in deze moeilijke tijd.