Uitvaart

Na het overlijden van een dierbare komt er veel op u af. Dit is naast een emotionele tijd ook een zeer hectische periode. De voorbereidingen die getroffen moeten worden bij de organisatie van een uitvaart brengen namelijk veel werk met zich mee. Het is dan ook wenselijk om hier hulp bij te krijgen van iemand die met u meedenkt, waardoor u de juiste beslissingen kunt nemen. Ik help u graag bij het verzorgen van een mooie en passende uitvaart voor uw dierbare. Dit geeft u meer rust in de dagen voorafgaand aan de uitvaart. Ik help u graag bij het verzorgen van een mooie persoonlijke en passende uitvaart voor uw dierbare die past bij het leven van de overledene en bij de nabestaanden.

Uitvaartwensen

Hoe moeilijk het ook is, iedereen zal ooit moeten nadenken over uitvaartwensen. Deze wensen kunt u vastleggen in een uitvaartcodicil. Vooral voor uw nabestaanden bieden deze laatste wensen veel houvast. U heeft dan immers uw voorkeuren voor uw uitvaart al aangegeven.

Op onze website kunt u een uitvaartcodicil vinden. Ik raad u aan om het codicil door te nemen en in te vullen. Als u vragen heeft over het codicil, kunt u altijd contact met mij opnemen. Ik kom graag langs om u persoonlijk te begeleiden bij het invullen van het codicil.

Uitvaart Deventer
Wie ben ik

Contact

Wilt u de mogelijkheden voor de uitvaart van uw dierbare bespreken? Of heeft u vragen op het gebied van uitvaartzorg waarmee ik u kan helpen? Schroom dan niet om contact op te nemen. Ik sta 24/7 voor u klaar en kan u, dankzij mijn jarenlange ervaring, met al uw vragen helpen.

Ook als u meer wilt weten over de kosten die een uitvaart met zich meebrengt, kunt u het beste even contact met mij opnemen. U kunt vervolgens een op maat gemaakte offerte aanvragen. Zo weet u van tevoren wat de kosten zijn van een uitvaart die volledig aan uw wensen voldoet.