Wie ben ik

Mijn naam is Maroesjcha Branderhorst. Ik woon al mijn hele leven in Deventer en voel me sterk verbonden met deze mooie stad en haar inwoners.

Ik werk al meer dan 20 jaar als uitvaartverzorger. Ik krijg vaak de vraag hoe je nou tot zo’n beroepskeuze komt. Voor mij is dat heel simpel. Ten eerste: ik hou van mensen en wil graag helpen. Maar nog veel belangrijker: ik weet uit eigen ervaring hoe belangrijk het is om op een goede manier afscheid te nemen van een dierbare die overlijdt. Ik ben op heel jonge leeftijd mijn moeder verloren aan de gevolgen van leukemie. In die tijd werden kinderen helemaal niet bij de dood betrokken en ik kan mij dus maar weinig herinneren van het afscheid van mijn moeder. Dat is voor mij een groot gemis, nog steeds. Vandaar dat ik weet hoe waardevol een goed afscheid is. Het is een geschenk voor het leven!

Door mijn eigen verlies, mijn levenservaring en mijn jarenlange werk in de uitvaartzorg, weet ik inmiddels als geen ander wat je als nabestaande doormaakt en wat er op je afkomt. Dat verschilt per persoon, want ieder mens is uniek en zo ook de wensen voor een uitvaart. Daarom is geen enkel afscheid hetzelfde. Ik wil nabestaanden graag begeleiden in hun rouwproces door op de best passende manier afscheid te nemen van hun dierbaren. Dat doe ik met hart en ziel en van A tot Z.

Wie ben ik
Wie ben ik

Over Branderhorst Uitvaartzorg

In 2018 heb ik besloten mijn werk in de uitvaartzorg als zelfstandige voort te zetten. Een uitvaart mogen verzorgen is namelijk iets wat alle tijd en aandacht verdient en ik wil me daar voor de volle 100% voor inzetten. Een kleinschalige, zelfstandige onderneming biedt meer ruimte en flexibiliteit om het afscheid op persoonlijke wijze vorm te geven.

De voordelen:

  • dag en nacht bereikbaar
  • persoonlijke aandacht
  • één aanspreekpunt
  • flexibel
  • begeleiding op maat
  • betrouwbaar en 100% betrokken
  • vooraf inzicht in kosten, geen verrassingen achteraf