Referenties

Hieronder leest u enkele ervaringen van nabestaanden. Bekijk ook ervaringen van nabestaanden bij Keurmerk Persoonlijke Uitvaart.

Wilt u uw ervaring delen? Laat dan een bericht achter op ons contactformulier.

Het lijkt een beetje overdreven score, allemaal tienen, maar het is écht conform onze beleving. Elke stap in het proces was boven verwachting. We hadden heel specifieke wensen om er een zeer persoonlijke uitvaart van te maken. Maroesjcha Branderhorst luisterde goed, voelde buitengewoon goed aan hoe we de condoleance en uitvaart voor ons zagen en deed voorstellen die heel goed uitpakten. Met oog voor detail voerde ze het afgesproken plan tot in de puntjes uit. In de voorbereiding was ze te allen tijden bereikbaar voor vragen, overleg en advies. Dat zorgde voor rust bij ons en gaf vertrouwen. Door de goede voorbereiding kon ze tijdens de condoleance en crematie op de achtergrond aanwezig zijn (cf. afspraak) en stuurde subtiel waar nodig. We kijken, ondanks het verdriet over het verlies, met een heel goed gevoel terug op de uitvaart, mede dankzij de professionele en betrokken begeleiding van Branderhorst Uitvaartzorg. We zijn als familie Maroesjcha zeer dankbaar.

Jan Jaap Bijlsma

Wij hebben Maroesjcha ervaren als een professioneel, warm en meevoelend mens. Zij is betrokken en kan goed schakelen tussen alle natuurlijke emoties. Het contact met haar was heel goed en persoonlijk ook na het afscheid van onze moeder.

Giny en Elise

Rondom het overlijden en de uitvaart van onze moeder hebben wij het contact met Branderhorst Uitvaartzorg als erg prettig ervaren. De benadering was heel persoonlijk. Er werd goed geluisterd naar en meegedacht mét onze wensen. Goede tekst en uitleg van alle officiële handelingen. Er was een luisterend oor, altijd ruimte voor vragen ongeacht het tijdstip. Onze moeder werd respectvol benaderd. Ook de betrokkenheid ná de uitvaart hebben wij als erg prettig ervaren.

M.J.G. Akkersdijk

“Het was geen standaard uitvaart omdat het ging over een verstandelijk gehandicapte man die geen familie heeft die bij hem betrokken was. Ik als bezoekvrijwilliger en de begeleiders van de woning hebben dus samen alles rondom de uitvaart mogen regelen. Maroesjcha, pakte alles goed op. Heeft ons goed kunnen helpen, ook al waren de wegen die ze nu moest bewandelen iets anders dan ze gewent was. Ze pakte het zonder moeite op. Ook alle partijen die betrokken zijn bij iemand die in een instelling woont heeft ze keurig te woord gestaan, en meegenomen in het tot stand laten komen van een uitvaart op maat. Fijn was het, dat ze begreep dat de groepsgenoten de ruimte moesten krijgen om goed afscheid te kunnen nemen. En dacht hierin goed mee. Ook heeft ze, de groepsgenoten deel laten uitmaken van de dienst. Iets waarvan wij dachten dat niet mogelijk was vanwege alle corona maatregelen. Maar Maroesjcha zag binnen de regels toch nog mogelijkheden.”

Wendy de Haardt

Wij zijn enorm tevreden met de persoonlijke en warme begeleiding die wij hebben gehad van Maroesjcha Branderhorst. Zij zorgt met veel aandacht dat een ieders gedachten over de uitvaart gehoord worden. Met familie in het buitenland in corona tijden is dat een flinke uitdaging. Maroesjcha heeft dit heel goed opgepakt en met een live stream hebben zij de uitvaart vanaf afstand bijgewoond. Mijn nicht gaf achteraf aan dat ze het gevoel had dat ze erbij was en dat ze nu goed afscheid heeft kunnen nemen. Heel waardevol voor onze hele familie.

N.I. te Riele

“Maroesjcha is fantastisch, zo lief en meedenkend. Doortastend als het moet, meedenkend en leidend wanneer nodig maar altijd vanuit respect en warmte. Ze heeft zo goed naar ons geluisterd zodat het afscheid van onze moeder zo was zoals zij had gewild maar ook zodat wij met warmte ernaar terugkijken. Lieve Maroesjcha heeeeel erg bedankt hiervoor.”

Helene Waanders

“Maroesjcha Branderhorst was erg lief en betrokken. Gaf mooie alternatieven als bepaalde dingen niet konden ivm coronaregels.”

Jolanda Klopman

“Prettig contact, goed luisteren en zeker goed adviseren.”

Fam Lipholt

“Als nabestaanden zijn we, zonder uitzondering, allen zeer content met de wijze waarop Maroesjcha Branderhorst ons heeft bijgestaan bij het vormgeven van de uitvaart van mijn partner. Complimenten voor de grote deskundigheid, de kundigheid en de betrokkenheid van Maroesjcha.”

Titia Liese

“Alles was goed geregeld en tijdens en na de crematie prima contact gehad. Super mooi aandenken gekregen. Heel meelevend en meedenkend.”

Jacquelien Brink

“Een warme fijne goede uitvaartbegeleidster! Ze probeert alle wensen mogelijk te maken in deze bizarre tijd. En regelt alles geweldig en weet zelfs uit eigen initiatief nog een bijzonder tintje te geven aan de plechtigheid. Blij dat ze ons heeft bijgestaan!”

Jolanda van Londen

“Wat ben ik blij dat we voor jou hadden gekozen, Maroesjcha!
Van het begin tot het eind, inclusief het gesprek met Berend op 4 maart, voelde jouw begeleiding warm en betrokken.
En voelde ik me enorm ontzorgd. Out of the box gedacht, je sloot steeds aan wat bij Jonna en ons paste, en meer (de vriendinnen staand bij Jonna…, de plek van afscheid etc.)
Intens verdrietig maar een mooien afscheid van Jonna had ik niet kunnen wensen. Heel veel dank!!!”

Janneke Schagen

“De liefste, de beste en meest meegaande uitvaartverzorger. Ik zou willen dat ondanks het verdriet, de wanhoop en pijn, iedereen na een uitvaart zou kunnen zeggen, het was zijn of haar dag. Wat hadden wij geluk dat Maroesjcha Branderhorst op ons pad kwam. En wat was het een mooie Bo dag. Afscheid nemen is verschrikkelijk. Je kan het maar een keer goed doen. Lieve Maroesjcha, ik gun iedereen die afscheid moet nemen van een dierbaar persoon, JOU!”

Patty Minnée

“Ik heb nog nooit iemand getroffen, die zo geweldig haar werk doet. Ik heb al meerdere uitvaarten meegemaakt, maar Maroesjcha is de beste. Deze onderneming is warm, betrokken, eerlijk, betrouwbaar en zo goed.”

Mery Weijenberg

“Zo bijzonder, dat we samen met onze lieve moeder en jou haar uitvaart hebben mogen bespreken. En dat met een lach en een traan. Erg waardevol. Je betrokkenheid en steun in deze moeilijke tijd was, en is nog steeds van grote waarde voor ons. Je bent een echte vakvrouw met een warm hart.”

Renate Vinke-Klopman

Bedankt voor de mooie uitvaart van mijn moeder, die jij hebt verzorgd.”

Sandrina van Dijk

“Het was heel fijn hoe jij alles hebt geregeld. Het voelt zo fijn een mooi afscheid waar wij ons in alle rust op konden voorbereiden.”

Erna Keers

“Maroesjcha Branderhorst heeft de uitvaart van mijn vader verzorgd, naar volle tevredenheid. Zo betrokken, zorgzaam, attent en kundig. In de uitvaartweek is het contact zeer intensief, door de manier van handelen voelt Maroesjcha gelijk
vertrouwd en kan je als familie volledig jezelf zijn. Wij kijken met een warm gevoel terug op een prachtige plechtigheid, dit maakt het grote verlies iets
dragelijker.”

Frank van der Heide

“Maroesjcha heeft de uitvaart van onze moeder geregeld. Ik ben haar daar zeer dankbaar voor. Ondanks alle verdriet op dat moment was zij ons lichtpunt. Ze is warm, betrokken en gewoon de beste vakvrouw in haar werk. Lieve Maroesjcha, bedankt voor alle steun in die tijd maar ook je betrokkenheid na de uitvaart.”

Liefs Angelique Breuker

“Maroesjcha heeft de uitvaart van onze moeder verzorgd. Naast dat zij een heel fijn persoon is, heeft ze alles tot in de puntjes verzorgd. Dit gaf ons veel rust en duidelijkheid in deze moeilijke periode. Ook na de tijd regelt ze nog zaken voor onze vader, zodat niemand met (financiële) vragen achterblijft. Wij bevelen Maroesjcha van harte aan, we hebben echt heel veel steun aan deze fijne vrouw gehad.”

Linda Vaneker-Pannekoek

“Wat is Maroesjcha lief, betrokken en warm.
Ze staat je echt bij in de moeilijke tijd van verlies en het verdriet om het gemis van je dierbaren. Nogmaals bedankt….Love You”

Corien Hendriks

“Maroesjcha Branderhorst is een geweldige, warme en meedenkende vrouw. Zij is een kei in haar vak. Met mijn kinderen hebben wij samen met behulp van haar aan de laatste specifieke wensen van mijn man kunnen voldoen. Maroesjcha bracht ons goede ideeën en enkele van deze vormden een ware en fijne toevoeging aan de dienst. Alles werd tot in de puntjes samen met ons uitgewerkt op een hele warme en menselijke manier. Ook na de uitvaart is Maroesjcha een grote steun geweest. Fijn dat er mensen zoals haar zijn met hart voor hun vak. Maroesjcha, nogmaals heel erg bedankt voor alles, we hopen dat we je niet snel nodig zullen hebben, maar bevelen je van harte voor ieder ander aan.”

Anda Elbertsen

Dankjewel lieve Maroes,
voor het ontzorgen bij alles waar ik niet over wilde nadenken;
voor de intensieve en fijne samenwerking;
voor je geduld met mij en je begrip voor hoe ik de dingen wilde doen;
voor je doortastendheid en flexibiliteit;
voor het luisteren;
voor al je tijd.

Je bent uniek in je soort.
Mede dankzij jou heeft Mike het afscheid gekregen dat hij zo ontzettende verdiende en kunnen wij met warmte terugkijken op de verdrietigste, maar ook meest waardevolle periode in ons leven.
Dankjewel dus. Voor alles. – Liefs, Liesbeth

Liesbeth Hondelink

Op een heel mooie bijzondere wijze hebben wij op 24 augustus j.l. afscheid genomen van mijn man, onze vader en Opi. Dat het zo kon is zeer zeker mede te danken aan de lieve, warme en betrokken wijze waarop Maroesjcha ons in de dagen voor de uitvaart heeft begeleid en geholpen. Geen vraag bleef onbeantwoord en geen moeite was haar te veel. Alles werd tot in de puntjes geregeld en dat gaf ons de tijd en rust om als gezin aandacht voor elkaar te hebben en ons verlies te delen.
Lieve Maroesjcha dank voor wat je voor ons deed en nog doet.

Jet During

Het afscheid regelen voor een dierbare is een van de meest emotionele momenten in het leven. Wij hadden Maroesjcha eerder ontmoet tijdens condoleances en afscheidsplechtig-heden, die door haar werden begeleid. Het viel ons daarbij op, dat zij op een prettige manier aanwezig was, zonder echt zichtbaar te zijn. Behulpzaam, begripvol en doortastend.
Op een warme manier zéér professioneel!

Toen we afscheid moesten nemen van onze moeder, schoonmoeder en oma dachten we gelijk aan Maroesjcha om ons bij de uitvaart te begeleiden en te ontzorgen. Samen met haar hebben wij met onze kinderen een warm en waardig afscheid voor Oma Miep kunnen regelen, die naadloos aansloot op de manier waarop Oma het prettig vond om te gaan.

Maroesjcha brengt rust en focus op alle belangrijke zaken voor een mooi en persoonlijk afscheid. Ze staat met raad en daad voor je klaar, niet alleen in de dagen vóór en tijdens de afscheidsplechtigheid, maar ook in de periode erna.

Lieve Maroes, bedankt voor alle steun!
Je bent een kei in je vak en bovenal een mooi, puur mens!

Liefs, Roberto en Carol

Maroesjcha heeft de uitvaart van mijn moeder verzorgt
Ze is een heel fijn en vriendelijk persoon , ze heeft alles tot in de puntjes verzorgd
Dit gaf mij en mijn zoon heel veel rust en duidelijkheid in deze hele moeilijke periode.
Wij bevelen Maroesjcha iedereen van harte aan .
We hebben echt heel veel steun van haar gehad .

Maaike De Wilde

Nooit geweten dat je na het overlijden van een dierbare ook een compleet onafhankelijk iemand via de verzekering in de arm kúnt en mág nemen.

Dit maakt het ,oh zo belangrijjke, afscheid nóg persoonlijker…
Heb Maroeschja leren kennen als een warm,empathisch en betrokken persoon.

Rob Sunay

Het is al weer bijna 4 maanden geleden dat mijn maatje Mike Hondelink is overleden….de periode tussen overlijden en uitvaart was voor mij een hele verdrietige maar tegelijkertijd ook weer waardevolle periode . Maroesjcha ik wil jou, ook via deze weg, bedanken voor de fijne en goede begeleiding in deze heftige periode.

Rob Wiggers

Lieve vrouw die het vak uitvaartverzorger eer aan doet ❤

Angela Overmars

Ik wil u namens mij en de gehele familie onze welgemeende complimenten overbrengen voor de warme en zeer eerbiedwaardige uitvaart van onze live Ria. U bent een goed mens met het hart op de goede plaats. Maroesjcha bedankt voor de goede zorg in voor ons zo droevige dagen. Wij wensen u dan ook een goede en vooral een gezonde toekomst toe. Wij bevelen een ieder Branderhorst Uitvaartzorg dan ook graag aan. Maroesjcha nogmaals bedankt

Jaap Denekamp