A family feeling and a professional approach
7412 RZ Deventer
Pieter de Hooghstraat 38
Close
Pieter de Hooghstraat 38 7412 RZ Deventer
Bel mij!
06-41170006
m@branderhorst-uitvaartzorg.nl

Hieronder leest u enkele ervaringen van nabestaanden.

“De liefste, de beste en meest meegaande uitvaartverzorger. Ik zou willen dat ondanks het verdriet, de wanhoop en pijn, iedereen na een uitvaart zou kunnen zeggen, het was zijn of haar dag. Wat hadden wij geluk dat Maroesjcha Branderhorst op ons pad kwam. En wat was het een mooie Bo dag. Afscheid nemen is verschrikkelijk. Je kan het maar een keer goed doen. Lieve Maroesjcha, ik gun iedereen die afscheid moet nemen van een dierbaar persoon, JOU!”

Patty Minnée

“Ik heb nog nooit iemand getroffen, die zo geweldig haar werk doet. Ik heb al meerdere uitvaarten meegemaakt, maar Maroesjcha is de beste. Deze onderneming is warm, betrokken, eerlijk, betrouwbaar en zo goed.”

Mery Weijenberg

Uitvaartzorg Deventer

“Zo bijzonder, dat we samen met onze lieve moeder en jou haar uitvaart hebben mogen bespreken. En dat met een lach en een traan. Erg waardevol. Je betrokkenheid en steun in deze moeilijke tijd was, en is nog steeds van grote waarde voor ons. Je bent een echte vakvrouw met een warm hart.”

Renate Vinke-Klopman

“Bedankt voor de mooie uitvaart van mijn moeder, die jij hebt verzorgd.”

Sandrina van Dijk

“Het was heel fijn hoe jij alles hebt geregeld. Het voelt zo fijn een mooi afscheid waar wij ons in alle rust op konden voorbereiden.”

Erna Keers

“Maroesjcha Branderhorst heeft de uitvaart van mijn vader verzorgd, naar volle tevredenheid. Zo betrokken, zorgzaam, attent en kundig. In de uitvaartweek is het contact zeer intensief, door de manier van handelen voelt Maroesjcha gelijk
vertrouwd en kan je als familie volledig jezelf zijn. Wij kijken met een warm gevoel terug op een prachtige plechtigheid, dit maakt het grote verlies iets
dragelijker.”
Frank van der Heide

“Maroesjcha heeft de uitvaart van onze moeder geregeld. Ik ben haar daar zeer dankbaar voor. Ondanks alle verdriet op dat moment was zij ons lichtpunt. Ze is warm, betrokken en gewoon de beste vakvrouw in haar werk. Lieve Maroesjcha, bedankt voor alle steun in die tijd maar ook je betrokkenheid na de uitvaart.”
Liefs Angelique Breuker

“Maroesjcha heeft de uitvaart van onze moeder verzorgd. Naast dat zij een heel fijn persoon is, heeft ze alles tot in de puntjes verzorgd. Dit gaf ons veel rust en duidelijkheid in deze moeilijke periode. Ook na de tijd regelt ze nog zaken voor onze vader, zodat niemand met (financiële) vragen achterblijft. Wij bevelen Maroesjcha van harte aan, we hebben echt heel veel steun aan deze fijne vrouw gehad.”
Linda Vaneker-Pannekoek

“Wat is Maroesjcha lief, betrokken en warm.
Ze staat je echt bij in de moeilijke tijd van verlies en het verdriet om het gemis van je dierbaren. Nogmaals bedankt….Love You”
Corien Hendriks

“Maroesjcha Branderhorst is een geweldige, warme en meedenkende vrouw. Zij is een kei in haar vak. Met mijn kinderen hebben wij samen met behulp van haar aan de laatste specifieke wensen van mijn man kunnen voldoen. Maroesjcha bracht ons goede ideeën en enkele van deze vormden een ware en fijne toevoeging aan de dienst. Alles werd tot in de puntjes samen met ons uitgewerkt op een hele warme en menselijke manier. Ook na de uitvaart is Maroesjcha een grote steun geweest. Fijn dat er mensen zoals haar zijn met hart voor hun vak. Maroesjcha, nogmaals heel erg bedankt voor alles, we hopen dat we je niet snel nodig zullen hebben, maar bevelen je van harte voor ieder ander aan.”
Anda Elbertsen