A family feeling and a professional approach
7412 RZ Deventer
Pieter de Hooghstraat 38
Close
Pieter de Hooghstraat 38 7412 RZ Deventer
Bel mij!
06-41170006
m@branderhorst-uitvaartzorg.nl

Hieronder leest u enkele ervaringen van nabestaanden.

“De liefste, de beste en meest meegaande uitvaartverzorger. Ik zou willen dat ondanks het verdriet, de wanhoop en pijn, iedereen na een uitvaart zou kunnen zeggen, het was zijn of haar dag. Wat hadden wij geluk dat Maroesjcha Branderhorst op ons pad kwam. En wat was het een mooie Bo dag. Afscheid nemen is verschrikkelijk. Je kan het maar een keer goed doen. Lieve Maroesjcha, ik gun iedereen die afscheid moet nemen van een dierbaar persoon, JOU!”

Patty Minnée

 

“Ik heb nog nooit iemand getroffen, die zo geweldig haar werk doet. Ik heb al meerdere uitvaarten meegemaakt, maar Maroesjcha is de beste. Deze onderneming is warm, betrokken, eerlijk, betrouwbaar en zo goed.”

Mery Weijenberg

Uitvaartzorg Deventer

“Zo bijzonder, dat we samen met onze lieve moeder en jou haar uitvaart hebben mogen bespreken. En dat met een lach en een traan. Erg waardevol. Je betrokkenheid en steun in deze moeilijke tijd was, en is nog steeds van grote waarde voor ons. Je bent een echte vakvrouw met een warm hart.”

Renate Vinke-Klopman

 

“Bedankt voor de mooie uitvaart van mijn moeder, die jij hebt verzorgd.”

Sandrina van Dijk

 

“Het was heel fijn hoe jij alles hebt geregeld. Het voelt zo fijn een mooi afscheid waar wij ons in alle rust op konden voorbereiden.”

Erna Keers